Är du vår nya medarbetare?

Branschen expanderar och efterfrågan på våra tjänster är hög. Nedan följer en kort beskrivning av tillgängliga tjänster.

Skriv ett personligt brev samt bifoga ditt CV. Länk till mail; @trivseltradgardar.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Medarbetare med skötselvana

Nu söker Trivselträdgårdar dig som är genuint intresserad av skötsel av utemiljö. Vi tror att du har god växtkännedom, erfarenhet av skötsel och har ett driv och strävar efter förbättringar i livet. Som privatperson är du glad och alert. Stämmer denna beskrivning in på dig? I så fall vill vi gärna träffa dig!

Hos oss kommer du att arbeta mestadels med skötsel, och arbetsuppgifterna varierar utifrån de uppdrag vi har. Skötselarbetet är stationerat i Tyresö och Skarpnäck och du kommer att arbeta tillsammans med fler medarbetare. Vi värderar trivsel högt och ett kvalitativt slutresultat är viktigt för oss.

Tjänsten är en heltidstjänst för säsongsanställning och vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du kan starta under mars månad och anställningsperioden avser fram till oktober, och november om vädret tillåter. Är du rätt person hos oss, finns utvecklingsmöjligheter och en tryggad säsongsanställning 2020.

B-körkort, god körvana och dokumenterad trädgårdsutbildning är ett krav. Erfarenhet av praktiskt arbete med skötsel är meriterande.

Om oss - På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. På Trivselträdgårdar är vi för närvarande åtta helårsanställda, och några fler under högsäsongen. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Trädgårdsanläggare/Markanläggare

Vi söker dig som har erfarenhet av trädgårdsanläggning och är nyfiken på nya utmaningar och kollegor. Är du glad, kvalitetsmedveten och ansvarsfull, är du kanske den vi söker.

Du kommer att arbeta sida vid sida med våra övriga anläggare, för att i framtiden bli en del av ett lag om två personer. Arbetsuppgifterna är varierande inom trädgårdsanläggning utifrån de olika uppdrag vi har. 

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och har kollektivavtal, och hoppas att du kan starta hos oss omgående. Vintertid kommer även snöberedskap förekomma, varför förarbevis av lastmaskin är ett krav. Arbetet är främst förlagt inom södra Stockholm.

Flerårig yrkeserfarenhet inom branschen, B-körkort och god körvana är ett krav. BE-körkort är meriterande.

 

Om oss - På Trivselträdgårdar arbetar vi på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap, alltid med fokus på kvalitet. Företaget som är privatägt har funnits sedan 1998 och är beläget i Tyresö. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. På Trivselträdgårdar är vi för närvarande nio helårsanställda, och några fler under högsäsongen. 

Varmt välkommen med din ansökan!