Värt att veta

Vi utför endast arbeten i vårt närområde, d.v.s. i Tyresö kommun.

Alla priser är inklusive moms och debiteras löpande.

För att kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig att vara ute i god tid med din beställning. Beställning som görs under perioden jan-juni utförs under perioden juli-december om vädret tillåter. Beställning som görs under perioden juli-december utförs under perioden januari-juni om vädret tillåter. 

Vissa av tjänsterna är berättigade till RUT-avdrag. Du kan läser mer om reglerna för RUT-avdrag på skatteverkets hemsida.

För tjänsten "trägårdsmästare" tillämpar vi minimidebiteringen 2,5 timme per person, samt servicebil per tillfälle. Av arbetsmiljö- och säkerhetsskäl kräver en del arbetsmoment att två personer jobbar tillsammans.

Snöröjning och takskottning utföres ej.

Är du intresserad av att beställa våra produkter och tjänster, kan du använda kontaktformuläret längre ned på denna sida.

Tjänster för dig som är privatperson

Beroende på vad du behöver hjälp med kan vi utföra de flesta arbetsuppgifterna i din trädgård. 

I följande korta beskrivning kan du läsa om de mest förekommande sysslorna som våra övriga kunder är intresserade av. Utbudet är naturligtvis större än vad som anges så du är varmt välkommen att framföra dina önskemål.

Trädgårdsmästare

En yrkesutbildad trädgårdsmästare gör vanligtvis följande arbeten; häckklippning, beskärning av fruktträd, beskärning av buskar och träd, trädfällning med motorsåg. Behöver du hjälp att fälla stora träd, samarbetar vi med utbildade arborister. 

Ytterligare exempel på förekommande arbetsmoment är; ogräsrensning, bortforsling av skräp/kompost, våröppning och höststängning i trädgården samt plantering och skötsel av sommarurnor. Vedhantering är ett exempel på vinterarbete. 

Vi har flertalet kunder som har ett skötselabonnemang per säsong hos oss. Med en uppskattad budget planerar vi in återkommande besök hos dig. Budgeten utgår naturligtvis från utgångsläget och tar hänsyn till dina önskemål om skötselnivå. Vi förvaltar din trädgård under året enligt planen. Du kan själv bestämma om du vill ha en extrainsats på någon speciell plats i ditt gröna rum, eftersom budgeten är angiven i arbetstimmar. Tjänsten gräsklippning säljs inte separat, men kan ingå i ett skötselabonnemang.

Vill du ha hjälp med en engångsinsats i trädgården kan du naturligtvis vända dig till oss. 

Pris; 610:-/timme  

I priset ingår handverktyg och småmaskiner.

Pris skötselabonnemang; vid förfrågan

Varmt välkommen med din beställning!

Intresserad av att beställa våra tjänster?

Vårt kontor är inte dagligen bemannat och beroende per årstid, arbetar vi mestadels utomhus. För att förenkla för oss har vi valt möjligheten att endast kontakta oss via mail. Vi räknar med att besvara ditt mail inom två arbetsveckor.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.