Värt att veta

Vi utför endast arbeten i vårt närområde, d.v.s. i Tyresö kommun.

Till dig som privatperson erbjuder vi tjänsten trädgårdsmästare, som du kan läsa mer om nedan. Vi har inte möjlighet att utföra anläggningar (murar, trappor, plattläggningar, schacktarbeten, nyanläggning av gräsmatta m.m.) då våra anläggningsresurser är kontrakterade hos våra föreningar. Snöröjning och takskottning utföres ej.

För att kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig att vara ute i god tid med din beställning. Beställning som görs under perioden jan-juni utförs under perioden juli-december om vädret tillåter. Beställning som görs under perioden juli-december utförs under perioden januari-juni om vädret tillåter.

Alla priser är inklusive moms och debiteras löpande. 

Vissa av tjänsterna är berättigade till RUT-avdrag. Du kan läser mer om reglerna för RUT-avdrag på skatteverkets hemsida.

För tjänsten "trägårdsmästare" tillämpar vi minimidebiteringen 2,5 timme per person, samt servicebil per tillfälle. Av arbetsmiljö- och säkerhetsskäl kräver en del arbetsmoment att två personer jobbar tillsammans.

Är du intresserad av att beställa våra produkter och tjänster, kan du använda kontaktformuläret längre ned på denna sida.

.

Tjänster för dig som är privatperson

Beroende på vad du behöver hjälp med kan vi utföra de flesta arbetsuppgifterna i din trädgård. 

I följande korta beskrivning kan du läsa om de mest förekommande sysslorna som våra övriga kunder är intresserade av. Utbudet är naturligtvis större än vad som anges så du är varmt välkommen att framföra dina önskemål.

Trädgårdsmästare - grön kunskap

En yrkesutbildad trädgårdsmästare gör vanligtvis följande arbeten; häckklippning, beskärning av fruktträd, beskärning av buskar och träd, trädfällning med motorsåg. Behöver du hjälp att fälla eller vårda stora träd, samarbetar vi med utbildade arborister. 

Ytterligare exempel på förekommande arbetsmoment är; kompletteringsplantering av växtmaterial, ogräsrensning, bortforsling av skräp/kompost, våröppning och höststängning i trädgården samt plantering och skötsel av sommarurnor. Vedhantering är ett exempel på vinterarbete. 

Pris; 676:-/timme. I priset ingår handverktyg och småmaskiner.

Skötselabonnemang - frihet för dig

Vi sköter om din trädgård, även när du inte har ork, tid eller lust.

Vi har flertalet kunder som har ett skötselabonnemang per säsong hos oss. Med en uppskattad budget planerar vi in återkommande besök hos dig. Budgeten utgår naturligtvis från utgångsläget och tar hänsyn till dina önskemål om skötselnivå. Vi förvaltar din trädgård under året enligt planen. Du kan själv bestämma om du vill ha en extrainsats på någon speciell plats i ditt gröna rum, eftersom budgeten är angiven i arbetstimmar.

Tjänsten gräsklippning säljs inte separat, men kan ingå i ett skötselabonnemang.

Vill du ha hjälp med en engångsinsats i trädgården kan du naturligtvis vända dig till oss. 

Pris skötselabonnemang; vid förfrågan

Grön rådgivning 

Vill du veta hur din trädgård mår? Vill du förbättra något i ditt gröna rum och inte vet hur du ska gå tillväga? Vi besöker dig i din trädgård och lägger fokus på det som du alltid undrat över, eller vill "göra om". Frågor om perenner, buskar, träd, gräsmatta eller problemområden, vi utgår från verkligheten. Du får förslag, tips och idéer så att du antingen kan komma vidare på egen hand eller för oss att utföra. 

Varmt välkommen med din beställning!

Pris; 964:-/timme.

.

Intresserad av att beställa våra tjänster?

Vårt kontor är inte dagligen bemannat och beroende per årstid, arbetar vi mestadels utomhus. Vi räknar med att besvara ditt mail inom två arbetsveckor.

För att förenkla för oss ser vi helst att du kontaktar oss via mail. 

För att undvika skräppost har vi valt att inte skriva ut vår mailadress här. Kontakta oss så får du vår mailadress så att du kan bifoga bilder.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.