Förlägg din utbildning hos oss

Om du har valt att utbilda dig inom trädgårdsbraschen, kan vi erbjuda dig en praktikplats hos oss. 

Sedan flera år tillbaka och flera gånger per år tar vi emot elever som går utbildning inom trädgård. Oavsett om du har speciella mål/utbildningskrav under din praktikperiod, eller vill prova-på för att hitta rätt inriktning tar vi gärna emot dig.

Innan din praktikperiod startar utför vi en introduktion med dig. Den innehåller bland annat delarna; arbetsmaskiner, rutiner, instruktioner och förväntningar/krav på din utbildning. Det kommer också att finnas gott om tid för dig att ställa frågor.

Under din första dag hos oss, får du också träffa din handledare. Din handledare är ansvarig för din under din praktikperiod och det är viktigt att du följer din handledarens instruktioner eftersom du är "ny på jobbet".

Vi hjälper dig att öka kunskapen för det gröna yrket.

Förutom en uppsättning av skyddsutrusning och handverktyg som du får låna av oss, lånar vi också ut arbetskläder i den utsträckning vi har möjlighet till. Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare bär företagets profilkläder när vi vistas i utemiljön, det är en trygghet för våra kunder. Flertalet av oss har gjort Apl-handledarutbildningen som Skolverket tagit fram.

Skriv gärna ett par rader om dig själv, var du bor, din ålder, vilken utbildning du genomför, på vilken nivå din erfarenhet av branschen ligger samt vilken maskinkunskap du har. 

Ju mer vi vet om dig, ju bättre kan vi anpassa din tid hos oss,  så att du helt enkelt får ut det mesta av din utbildning.

Planering inför plantering