Om oss

Trivselträdgårdars maskinhall och kontor är beläget i Tyresö. Här har vi funnits sedan 1998. 

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsuppdrag, och förfogar förutom den kvalificerade personalen, även över den maskinella utrustningen som krävs för att kunna utföra fackmässiga uppdrag. Vi samordnar och utför hela arbetet från ritning till skötsel av den färdiga anläggningen. 

Trivselträdgårdar arbetar på helårsbasis med planering, anläggning samt skötsel av trädgård, park och landskap.

Trädgårdsutveckling är ett ledord när vi arbetar för att skapa trädgårdar för rekreation, skönhet och trivsel. Eftersom vi har kunskap inom branschen är vi ett innovativ företag, något som uppskattas av flertalet av våra kunder. Vi föreslår lösningar som förbättrar utemiljöns karaktär, vilket ger en grön faktor som direkt höjer fastighetens ekonomiska värde. Bland våra kunder finns förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatkunder. 

På Trivselträdgårdar är vi för närvarande åtta helårsanställda, och under högsäsong är vi 14 personer. Vi eftersträvar att våra antställda har yrkesutbilnindg och flerårig yrkeserfarenhet. För att få dokumenterad kunskap utbildar vi personalen i att ta yrkesbevis, s.k. TCYK-kort. 

Företagets ägare Joakim är styrelsemedlem i Trädgårdsanläggarna i Sverige. Arbetet i styrelsen är vår möjlighet att påverka branschen i rätt riktning.

Samarbetspartners