Välkommen till oss

Vad roligt att du hittat till vår hemsida, det är det allra första steget till att ge din trädgård professionell skötsel.

Beroende på vad du behöver hjälp med kan vi utföra de flesta arbetsuppgifterna i din trädgård. 

I vårt årshjul kan du se ett urval av de tjänster som vi utför under ett år. Du kan välja enskilda utföranden eller läsa mer om vårt abonnemang längre ner på sidan. 

Osäker på vad alla arbetsuppgifter innebär? Det behöver du inte ha koll på, det vet vi. Kunskapen står vi för om du vill ha hjälp, men är osäker på vilka insatser som behövs. 

Kontakta oss för att boka ett första besök.  När vi besöker dig första gången i din trädgård, går vi tillsammans igenom din tomt för att planera in kommande åtgärder.

Du hittar vårt kontaktformulär längst ner på denna sida.

Vårt tjänsteutbud för dig som privatkund

Nedan följer en kort förklaring av våra mest efterfrågade tjänster.

Vårstädning

Populärast av våra tjänster är naturligtvis fruktträdsbeskärningen, näst populärast är vårstädningen. Under vårstädningen förbereder vi din trädgård inför kommande växtsäsong. Vi rensar bort gamla kvistar och löv ur rabatterna, klipper ner vissna perenner och påför jordprodukter. Om någon perenn vuxit till sig kanske den behöver delas. Gödsel ger näring till jorden medan andra produkter förbättrar befintliga jordens struktur. Kraftigare växter blir resultatet.

Efter vår insats har din rabatt fått bästa förutsättningen inför sommaren.

.

Beskärning - häckklippning

Olika växter behöver beskärning vid olika tidpunkter på året. Barrväxter en tid, grönbladiga häckväxter en annan tid. 

Vi utför beskärningen under rätt tid på året för att ge din häck bästa möjligheten till välmående. 

Om du klippt din häck själv i många år, kan vinklar och höjder behöva justeras för att åter göra häcken ännu finare än idag. 

Efter en radikal beskärning kan din häck ibland behöva lite extra gödsel. Självklart påför vi gödsel för att ge din häck bästa förutsättningen. 

.

Beskärning - fruktträd

Päron, plommon, äpplen, alla populära fruktträd. Alla med olika behov. 

Genom att utföra beskärningen vid olika tidpunkter kan du främja olika resultat beroende på om ditt träd är ungt, äldre, välskött eller förvuxtet. 

Vi står för kunskapen om du beställer fruktträdsbeskärning av oss.

Våra tjänster

Trädgårdsmästare - grön kunskap

En yrkesutbildad trädgårdsmästare gör alla förekommande sysslor i din trädgård.

Pris; 740:-/timme. I priset ingår handverktyg och småmaskiner.

.

Skötselabonnemang - frihet för dig

Om du själv inte har intresse, tid eller kunskap om din trädgård, låt oss förvalta din trädgård. 

Vi står för kunskapen och med en uppskattad budget planerar vi in återkommande besök hos dig. Budgeten utgår naturligtvis från utgångsläget och tar hänsyn till dina önskemål om skötselnivå. Vi förvaltar din trädgård under året enligt planen. Du behöver inte ens vara hemma när vi besöker din trädgård, vi utför det vi har kommit överrens om.

Du kan själv bestämma om du vill ha en extrainsats på någon speciell plats i ditt gröna rum, eftersom budgeten är angiven i arbetstimmar.

Pris skötselabonnemang; vid förfrågan

.

Grön rådgivning 

Vill du veta hur din trädgård mår? Vill du förbättra något i ditt gröna rum och inte vet hur du ska gå tillväga? Vi besöker dig i din trädgård och lägger fokus på det som du alltid undrat över, eller vill "göra om". Frågor om perenner, buskar, träd, gräsmatta eller problemområden, vi utgår från verkligheten. Du får muntliga förslag, tips och idéer så att du antingen kan komma vidare på egen hand eller för oss att utföra. 

Varmt välkommen med din beställning!

Pris; 1050:-/timme

.

Intresserad av att beställa våra tjänster?

Tack för du är intresserad av våra tjänster!

Vi älskar vårt gröna arbete och därmed arbetar vi mestadels utomhus, därför är vi inte alltid direkttillgängliga.

För att förenkla för oss ser vi helst att du kontaktar oss via mail. Vi räknar med att besvara ditt mail inom två arbetsveckor.

För att undvika skräppost har vi valt att inte skriva ut vår mailadress här. Kontakta oss så får du vår mailadress så att du kan bifoga bilder.

Innan du kontaktar oss vill vi påminna dig om att läsa texten "värt att veta" på denna sida.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Värt att veta

Vi utför endast arbeten i vårt närområde, det vill säga i Tyresö kommun.

För att kunna tillgodose dina önskemål ber vi dig att vara ute i god tid med din beställning. 

Alla priser är inklusive moms och debiteras löpande.

För tjänsten "trägårdsmästare" tillämpar vi minimidebiteringen 2,5 timme per person, samt servicebil per tillfälle. Av arbetsmiljö- och säkerhetsskäl kräver en del arbetsmoment att två personer jobbar tillsammans.

Vissa av tjänsterna är berättigade till RUT-avdrag. Du kan läser mer om reglerna för RUT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Är du intresserad av att beställa våra produkter och tjänster, kan du använda kontaktformuläret längre ned på denna sida.

Vi har inte möjlighet att utföra anläggningar (murar, trappor, plattläggningar, schaktarbeten, nyanläggning av gräsmatta m.m.) hos dig som privatperson, då våra anläggningsmaskiner är kontrakterade hos våra föreningar.