VD har ordet

Det finns många saker som är viktiga i valet av rätt trädgårdsfirma förutom att giltig F-skattsedel och försäkringar finns. Företaget ska vara pålitligt och ha god kunskap inom området. Jag satsar årligen på att utbilda min personal, det gör oss konkurrenskraftiga samtidigt som det lyfter personalen. Att ha ett utvecklande och stimulerande arbete är grundförutsättningen för att leverera en bra tjänst. En tjänst kan många företag erbjuda, men att vara pålitlig och leverera rätt tjänst, på utsatt tid, det är viktigt för oss.

Det startar med en dialog mellan kunden och mig. Idéer ska förmedlas och resultatet ska bli som förväntat. Jag har stor hjälp av min personal och deras tidigare bakgrunder inom olika serviceyrken. Agneta är företagets bästa klättrare. Hon tycker att gamla träd är vackra, är inte rädd för höga höjder, och har grönt kort i fruktträdsbeskärning. Alla har någon specialinriktning och täcker tillsammans ett brett område inom branschen. Med all min personal och deras kunskap är det enkelt att kundens och vårt mål blir detsamma.

Det här med hemsida är något nytt för oss. Vi har aldrig satsat på att profilera oss utan vi finns tack vare vårt goda rykte. Däremot går utvecklingen framåt och fler människor söker information digitalt, och nu finns vi här, redo att skapa gröna rum med trivsel. För vad är en säljande annonsbild på ett hus, utan den vackra gröna trädgården?

Väl mött i trädgården!

/Joakim Nyberg, VD